A szerzőről

siker a munkában, egészség és szerelem a Baba Vanga amulett általÚgy hiszem, az én történetem sok olvasót megérint majd. Remélem, sokan lesznek olyan szerencsések, hogy megismerjék ezt a hatékony védelmezőt, ami fényt hozott az életembe. Molnár Dea vagyok Kecskemét városából, és ennek az amulettnek a megrendelése életem legjobb húzása volt. Segített jobban megérteni személyiségem sok részét. az életemet békével szeretettel, boldogsággal és vagyonnal töltötte meg, és rájöttem, micsoda erőt hordoz a nevem, ami latinból fordítva istennőt jelent, amivel ezidáig nem törődtem, sőt, semmibe vettem. A Baba Vanga Amuleto életre keltette a nevem erejét!

Őszinte leszek, és elmondom, min mentem keresztül majdnem 11 évig. Ha nem fedeztem volna fel a Baba Vanga Amulettben rejlő erőt, nem rendelem meg, és nem tartom mindig magamnál, ez a kétségbeejtő és szomorú időszak az életemben mér tovább tartott volna. Mikor legutóbb szerelmi kapcsolatom volt, 18 voltam. Azután már csak a 11 évnyi magány és szomorúság következett. Szinte havonta váltottam munkahelyet. Az anyagi helyzetem is elég ingatag volt, és aggódtam a jövőmért. A nagyanyám mindig azt mondta, hogy fekete varázslat ül rajtam, és megfelelő védelemre van szükségem az átok ellen.

Nem hittem el ezeket a történeteket, de végül is beadtam a derekam, és elkezdtem valamit keresni, ami megvéd engem. és jó szerencsét hoz az életem minden területére. Nem tudtam mit csinálni, a sok kínlódás felőrölt, nem várhattam tovább ölbe tett kézzel. Egy nap csoda történt! Ennek a csodás amulettnek köszönhetően, amit a vak bolgár próféta által viselt darabról mintáztak, minden amit elképzeltem és szerettem volna, valóra vált. Az amulett viselésével találtam egy állandó munkát, a pénzügyeim lassan-lassan stabilizálódtak, a szerelmi életem pedig jobb, mint valaha, remélem én és a választottam hamarosan összeházasodunk!